Duurzame herstellingen en dakwerken

Av. San is uw partner voor alle renovatiewerken, waaronder het uitvoeren van herstellingen en dakwerken. In Ranst en omstreken hoeft u zich alvast geen zorgen meer te maken over uw dak: deze aannemer met meer dan 20 jaar ervaring in dakwerken zorgt ervoor dat uw dak in opperbeste staat is en nog jaren meegaat.

Nieuwe daken en herstellingen

Voor het uitvoeren van dakwerken en herstellingen aan daken, doet u best een beroep op een echte vakspecialist. De staat van uw dak is immers cruciaal en zorgt ervoor dat er geen lekkages en schade aan het gebouw kunnen komen. Schakel daarom iemand met kennis van zaken in, die over het juiste materiaal beschikt om voor u alle werken op een professionele manier uit te voeren.

Av. San uit Ranst en omstreken is uw specialist ter zake voor het uitvoeren van herstellingswerken aan platte en hellende daken, maar ook voor het installeren van een volledig nieuw dak. Alles gebeurt naar de meest recente veiligheidsvoorschriften en met het oog op een goed, duurzaam en mooi resultaat.

Onderhoud en ontmossen

Av. San zorgt bovendien voor alle professioneel onderhoud van uw dak, waaronder het ontmossen van platte en hellende daken en het vernieuwen of herschikken van dakbedekking en dakpannen. Daarnaast kunt u deze ervaren aannemer ook inschakelen voor het uitvoeren van renovaties en verbouwingen, zoals het plaatsen van een bijgebouw of een uitbreiding aan uw bestaande woning.

Neem gerust contact op voor alle mogelijkheden of voor een offerte voor dakwerken.