Gyprocwerken voor wanden en plafonds

Av. San is uw geknipte aannemer voor het uitvoeren van allerhande gyprocwerken. In Ranst en omstreken bouwen en verbouwen, dat is kunnen rekenen op het uitstekende vakmanschap van een echte topaannemer. Want Av. San beschikt inmiddels over meer dan 20 jaar relevante ervaring in de bouwsector wanneer het gaat over bouwen en verbouwen.

Alle soorten wanden en plafonds

Gyproc is een veelgebruikte toepassing in het kader van nieuwbouw en renovatie. Het materiaal leent zich dan ook uitstekend voor het maken van voorzetwanden, scheidingswanden, verlaagde plafonds en allerhande decoratieve elementen en interieuraccenten. Zelfs in geval van een badkamerrenovatie kan er waterbestendig gyproc geplaatst worden om een hoek in de badkamer af te schermen voor douche of toilet.

Av. San is een echte specialist in gyprocwerken: in geen tijd voert deze ervaren aannemer alle werken voor uw wanden en plafonds uit. Uw interieur krijgt de nodige aanpassingen, zodat het nog beter afgestemd is op uw noden en verwachtingen.

Snelle en eenvoudige plaatsing

Omdat gyproc gipsplaten zeer makkelijk hanteerbaar, verwerkbaar en installeerbaar zijn, leent het materiaal zich uitstekend voor de doe-het-zelver. Bent u niet zo handig, geen nood: in dat geval staat Av. San uit Lier u met veel plezier bij, met raad en daad.

De ervaren stielmannen zorgen voor een goede, snelle plaatsing en afwerking van uw gyprocwanden en plafonds. Ook wanneer u verbouwingswerken heeft uitgevoerd of nieuwe radiatoren wenst te installeren, zorgt Av. San voor een plaatsing en afwerking op maat. Vraag een offerte voor gyprocwerken aan en geniet weldra van uw nieuwe interieur.