Professioneel team voor verbouwingen

Voor alle renovaties en verbouwingen in Ranst en omstreken kunt u een beroep doen op het uitstekende vakmanschap van Av. San. Dit team van ervaren vakmannen weet elk renovatieproject tot een goed einde te brengen. Hoe klein of groot uw renovatieplannen ook zijn, hier kunt u terecht voor goed advies en een gedegen aanpak.

Alle kleine en grote renovaties

Av. San uit Ranst en omstreken voert voor u alle renovaties uit: van het herstellen of vernieuwen van sanitair of een dak tot het uitbreiden van uw woning met een volledige verdieping, deze bouwpartner doet het allemaal.

Ook voor het afwerken van uw leefruimtes of een zolderruimte, het vernieuwen van uw centrale verwarming of het uitvoeren van allerhande dakwerken staat deze aannemer met meer dan 20 jaar ervaring tot uw dienst. Zelfs voor het ontmossen van uw dak kunt u hem inschakelen.

Van ruwbouw tot afwerking

Verbouwingen zijn er in alle vormen en maten. Daarom dat u met Av. San een uitstekende partner heeft gevonden voor al uw renovatiewerken. Het team voert voor u immers alle klussen uit: van ruwbouw en renovatie tot afwerking, hier is uw project in goede handen.

Of u nu gaat voor een gedeeltelijke renovatie, een complete make-over of het plaatsen van nieuwe bijgebouwen: Av. San weet u perfect bij te staan, met raad en daad. Aarzel niet om een vrijblijvende offerte aan te vragen wanneer u binnenkort gaat bouwen of verbouwen, of reserveer hier uw eigen zelfbouwpakket zodat u eigenhandig aan de slag kunt gaan.